Forside Nyheder

David Lynch dropper ud af ‘Twin Peaks’-revival

-

 

David Lynch-fans, der følger mesterinstruktøren på sociale medier fik sig en kedelig overraskelse i går.

Lynch skrev på både Twitter og Facebook, at han havde trukket sig fra instruktør-rollen I forbindelse med genoplivningen af ‘Twin Peaks’. Han havde brugt weekenden på at ringe til skuespillerne for at fortælle dem, at han ikke skulle instruere alligevel.

Hans forklaring lød på, at kabelkanalen Showtime, der står bag de nye afsnit, ikke ville kaste de penge efter projektet, som Lynch mener, der skal til for at skabe den rette vision. Lynch understregede dog, at serien meget vel kan være i live hos Showtime alligevel.

Repræsentanter fra Showtime siger til Variety, at de var overraskede, fordi de troede, at de bare manglede at udjævne de sidste bump på vejen. Det siger samtidig, at de stadig håber på at få ‘Twin Peaks’ på skærmen “i al dens glorværdighed, med dens to skabere, David Lynch og Mark Frost, ombord.”

Så måske er der håb endnu, hvis Showtime hoster op med lidt flere penge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.