Forside Nyheder

Her er LG G4

-

 

Så har Evan Blass aka @Evleaks været på spil igen.

Mester-lækkeren, der ellers havde trukket sig tilbage på grund af sygdom har nu afsløret LG?s næste flagskib.

Der er ellers lidt over to uger til, at LG skal afsløre G4 ved et pressearrangement. Men allerede nu kan vi se, at rygtet om at G4 får en læderbagside holder vand. Og det ser ikke ud som om, det bliver den samme slags fup-læder, som Samsung puttede på GALAXY S5. Den fejltagelse er der næppe nogle sydkoreanere der foretager sig igen. Og dog ? vi ved endnu ikke, hvordan de udgaver af G4, der ikke er i læder, ser ud.

Derudover ser det ud som om, at andre rygter ogs[ holder stik. Skærmen er på 5,5 tommer og som sædvanligt, når det gælder LGs flagskib, går skærmen næsten helt ud til kanten.

Det nye kamera, der har en blændeåbning på f/1.8, ser også ud til at have den samme laser-teknologi til autofokus, som forgængeren havde. Endelig skulle der være et 3000 mAh-batteri ombord, som kan skiftes ud, og der er også blevet plads til et microSD-slot.

Hvis der ellers kommer nogle overraskelser omkring G4, får vi den først bekræftet 28. April, når LG holder pressemøde.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.