Forside Nyheder

Huaweis nye flagskib hedder P8

-

Huawei har afsløret deres seneste flagskibs-smartphone.

De har droppet ?Ascend?-navnet, sådan at efterfølgeren til Ascend P7 blot hedder P8. Den nye smartphone udmærker sig ved at have en skærm, der går næsten helt ud til kanten, Og ved at have nogle nye kamera-features, Som Huawei der er et stort nummer ud af.

For at tage det sidste først, så er det primære kamera på P8 på 13 megapixel og har, hvad Huawei siger er den bedste optiske billedstabilisering I sin klasse. Samtidig har en flash med to farvetemperaturer, hvilket skulle give et mere naturligt lys på blitz-billeder. Dertil kommer, hvad firmaet kalder verdens første fire-farvede RGBW-sensor, der bakkes op af en separat billedprocessor i DSLR-klassen.

P8 er 6,4 mm tyk og har runde kanter, der minder en hel del om en anden, meget populær smartphone.

Der udover er smartphonen udstyret med Huaweis egen 64-bits Kirin 930 CPU, der har otte kerner og kører med en hastighed på 2GHz. Der er 3GB RAM og 16GB lagerplads, der dog kan udvides med microSD-kort. Skærmen er på 5,2 tommer i 1080p, og batteriet er på 2680 mAh.

Skulle dette ikke være nok, har Huawei også annonceret en phablet-Version af P8 med navnet P8max. Her er skærmen på 6,8 tommer (dog stadig i 1080p) og batteriet på 4360 mAh, hvilket skulle være nok til mere end to dages almindeligt brug.

P8 koster 3.700 kroner. Det er endnu uvist, om P8max kommer til Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.