Forside Nyheder

LG Watch Urbane først med ny Android

-


Galleri: LG Watch Urbane

 

Smarturet Urbane fra LG kommer på gaden til maj, og det bliver som det første med seneste udgave af Android Wear.

LG Watch Urbane er et smart-ur i et moderne design, med en rund P-OLED-skærm og smarte funktioner.

Uret er første smartwatch der lanceres med den seneste version af Android Wear.

” LG Watch Urbane er vores tredje smartwatch med Android Wear, hvilket tydeligt viser, at vi er dedikerede til denne platform, og derfor er det selvfølgelig også herligt, at vi kan være først ude med den nyeste version af Android Wear”, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i Mobile Communications hos LG Electronics.

Nogle af de nye funktioner i denne udgave af Android Wear er WiFi-forbindelse, apps der altid er “på”, hvilket betyder, at skærmen ikke forsvinder, når du løber eller bruger funktionen Maps.

Dertil en forbedret brugergrænseflade, der gør det nemmere at starte dine yndlings-apps og holde kontakten med venner og familie.

Med den seneste version af operativsystemet kan du sende emojis ved at tegne dem direkte på urskiven. Tegn f.eks. en smiley eller et ur der viser et tidspunkt, så matcher Android Wear din tegning med en emoji, så du kan sende den til andre Android Wear-ure, smartphones eller computere.

Du kan nu også ændre skriftstørrelse, se varslinger og meddelelser, selvom du er inde i en anden app. Derudover kan du indstille Watch Urbane til at skærmen låser automatisk, når du tager uret af.

 

Nye funktioner – LG Call og LG Pulse

Med Watch Urbane introducerer LG også to nye funktioner, som ikke fås i andre Android Wear-enheder: LG Call og LG Pulse. LG Call giver dig adgang til dine seneste samtaler og dine favoritkontakter på din tilsluttede smartphone, så du kan starte opkaldet direkte fra uret.

Med et tilsluttet Bluetooth-headset behøver du ikke engang at tage telefonen op af lommen for at ringe. LG Pulse tager fitness-funktioner til et helt nyt niveau ved at måle brugerens puls hvert sekund under træningen og der er ingen tidsbegrænsning.

Ved aktivitetens afslutning rapporterer LG Pulse den gennemsnitlige puls under hele sessionen og viser en graf over din puls på LG Health (kommer snart).

LG Watch Urbane kommer i rustfrit stål med læderrem, som du nemt kan bytte ud med andre urremme, der har en standardbredde på 22mm.

 

Pris og tilgængelighed

LG Watch Urbane koster vejledende kr. 2.700 (tjek dagspriser her)

Kommer til salg i Danmark første uge af maj 2015.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.