Forside Nyheder

LGs trådløse musiksystem får Google Cast

-

 

Sonos-konkurrenten fra LG (Music Flow) tilføjer nu “Chromecast”-funktionalitet til streaming.

LG er klar med Google Cast i porteføljen af trådløse Hi-Fi højtalere og soundbars.

Med Google Cast har alle mulighed for at sende musik fra deres Android-telefon eller tablet, iPhone, iPad, Mac, Windows bærbare computer eller Chromebook videre til højtalere og soundbars.

Som det kendes fra Chromecast, så vil selve afspilleren (her højttaleren) tage over og selv streame fra nettet (skyen) og ned. Så smartphone eller tablet kommer til at fungere som en fjernbetjening istedet for.

?Vi er meget stolte af, at LG Music Flow vil være blandt de første højtalere med mulighed for at forbinde til Google Cast?, fortæller Byung-hoon Min, senior vice president og leder af CAV division, LG Home Entertainment, og fortsætter:

?Google Cast er det perfekte match til LG?s Music Flow lydsystem. Vi er begejstrede for vores samarbejde med Google, som gør musik til en endnu bedre oplevelse for vores kunder over hele verden?.

LG understøtter musiktjenester som Spotify, Deezer, Google Play Music m.fl.

 

Tilgængelighed

Google Cast bliver tilgængelig i LG Music Flow-modeller, inklusiv HS9, HS7, HS6, H7, H5, H3 fra april og i H4 Portable fra slutningen af maj.

Nuværende ejere af LG Music Flow-højtalere og soundbars kan opgradere deres produkter over-the-air med Google Cast.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.