Forside Nyheder

Netflix’ næste projekt kan være ‘Full House’-opfølger

-

 

Hvis man så meget tv fra slutningen af firserne til midten af halvfemserne, er man sikkert rendt ind i ‘Full House’ på et tidspunkt.

Serien introducerede os for komikeren Bob Saget, der lige siden har forsøgt at kaste det pæne image af sig, samt naturligvis Mary-Kate og Ashley Olsen, der er er stadig er kendisser, på trods af at de ikke rigtig har lavet noget siden de var spædbørn i serien.

Nu ser det ud som om, at ‘Full House’ kan gå hen og blive den næste tv-serie, som får et comeback. Allerede tilbage i august begyndte der at gå rygter om en genoplivning af serien, fokuseret på datteren DJ Tanner og hendes veninde Kimmy Gibbler.

De seneste rygter er ifølge websiden TV Line, at Netflix er meget, meget tæt på at sige ja til at starte serien op igen under navnet ‘Fuller House’.

Afgørelsen skulle falde indenfor de næste par uger, og så må vi se, om Netflix er klar til at gøre, hvad de gjorde for serien ‘Arrested Development’, og seneste ‘Inspector Gadget’.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.