Forside Nyheder

Ny Windows 10-preview klar til download

-

Der er en ny preview-version er Windows 10 klar til download.

I forbindelse med BUILD-udviklerkonferencen har Microsoft afsløret den nye preview-udgave, der nu hedder ’Insider Preview’. Som navnet antyder, skal man skrive sig op som Microsoft Insider for at kunne downloade preview-versionen.

I den nye version kan man se det design, som vi skrev om forleden, hvor Aero Glass fra tidligere udgaver af Windows er kommet tilbage.

Den nye preview-udgave lyder også på en opdateret og mere funktionsdygtig udgave af den virtuelle assistent Cortana, der nu ser anderledes ud og er hurtigere klar, når man begynder at skrive i søgefeltet.

Endelig indeholder Windows 10-preview’et også den seneste udgave af Microsofts nye webbrowser, der er hidtil har heddet Project Spartan. Men nu kender vi dens rigtige navn. Internet Explorers afløser hedder Microsoft Edge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.