Forside Nyheder

Så er LG G4 officielt lanceret

-

LG har fået design og hestekræfter til at spille sammen i deres nyeste flagskibstelefon.

LG G4, der er netop blevet præsenteret ved en pressekonference, kommer ganske som rygterne sagde, med en ryg i lækkert læder. Du kan dog også få den med en ryg, so ligner en metalplade, der er blevet møjsommeligt og systematisk banket til med en hammer samt en hvid ryg i keramik-look.

Bagstykket kan stadig tages af, og det betyder, at du kan skifte batteriet, og dig stadigvæk er mulighed for at udvide hukommelsen med et microSD-kort. Og skulle det heller ikke være nok, følger der to års abonnement på100 GB lagerplads hos Google Drive med gratis.

LG G4 kan komme helt ned på 6,3mm i tykkelsen, men bliver naturligvis tykkere, hvis du vælger læderryggen,

Men de to stjerne-features, som LG G4 kan prale med, er skærmen og kameraet. LG G3 kom foran konkurrenterne med dens 1440 x 2560- pixels skærm, noget der var med til at give den titlen som årets bedste smartphone på MWC.

LG har holdt fast i denne opløsning, man har skiftet skærmen ud med en Quantum Dot-skærm, som vi kender fra tv-fladskærme. LG siger selv, at det er den første smartphone, der har sådan et panel ombord.

Som rygterne sagde, er der gjort en helt ud af kameraet på smartphonen. Bagkameraet har nu en blænde-Åbning på f/1.8,billedet er lige et nøk mere end Samsungs GALAXY S6. Det skulle slippe mere lys ind til den 16 megapixels store sensor, og altså give meget bedre billeder ved lavt lys. Kameraet har også beholdt G3?erens lynhurtige autofokus, der anvender laserteknologi, og kan nu gemme billederne i RAW-format. Og det kan naturligvis optage 4K-video.

Allerede er nu kommet op på 3000 mAh, der skal give strøm til blandt andet et Snapdragon 808-chipset med 3GB RAM. Samtidig har chipsettet X10 LTE. LG G4 kommer med en Android Lollipop 5.1.

G4 kommer på gaden i Sydkorea allerede i morgen, mens vi i Vesten skal vente til juni. Prisen kender vi ikke endnu, men vi skal nok melde det ud så snart vi gør.

Her er hovedspecifikationerne:

 

■ Chipset: Qualcomm® Snapdragon? 808 Processorwith X10 LTE

■ Display: 5.5-inch Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440, 538ppi)

■ Memory: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / microSD slot

■ Camera: Rear 16MP with F1.8 Aperture / OIS 2.0 / Front 8MP

■ Battery: 3,000mAh (removable)

■ Operating System: Android 5.1 Lollipop

■ Size: 148.9 x 76.1 x 6.3 ? 9.8mm

■ Weight: 155g

■ Network: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)

■ Connectivity: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1LE / NFC / USB 2.0

■ Colors: [Ceramic] Metallic Gray / Ceramic White / Shiny Gold /

[Genuine Leather] Black / Brown / Red / Sky Blue / Beige / Yellow

■ Other: Manual Mode / Gesture Interval Shot / Quick Shot

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.