Forside Styling Layout: Uden komm.

VIND: Vifa Copenhagen – Den moderne transistor

-


Galleri: Vifa Copenhagen i hhv. lys og mørk grå

 

Brandet Vifa lever videre i højttalere med dansk håndværk og design. Vind Vifa Copenhagen, den moderne “transistor-radio”.

Danske Vifa er blevet et audiobrand nu. Efter i årtier at have arbejdet med højttalerteknologi, og bygget højttalerenheder for andre, i år er det klar til at forene den viden med nordisk design og moderne elektronik.

“Copenhagen er en fusion mellem årtiers teknisk ekspertise og håndværk og en funktionel og æstetisk tilgang baseret på den nordiske designtradition med respekt for materialer, for detaljer og for musikken”, fortæller Vifa.

Den kan bruges sammen med de fleste smartphones, tablets og computere. Enhederne kan forbindes til den via via Bluetooth (aptX), Apple AirPlay eller dlna og den understøtter også Wi-Fi Direct, så der kan afspilles trådløst til den direkte – udenom et eksisterende trådløst netværk.

Der er også indgange for analog stereo og optisk digital. Der er indbygget batteri, så den kan bruges helt trådløst.

Højttaleren er enkel at tage i brug, uden forudgående indstillinger. Men er der specielle præferencer, så indstilles det via Vifa App.

Vifa Copenhagen kommer i seks farver: Sunset Red, Sand Yellow, Ocean Blue, Ice Blue, Anthracite Grey og Pebble Grey.

Rammen er mat aluminium, og højttaleren er beklædt med miljøvenligt produceret slidstærkt farveægte uld fra Kvadrat.

 


Galleri: Vifa Copenhagen i div. farver

 

 

Vind Vifa Copenhagen

Nu kan denne lækre streaming-højttaler, den moderne transistor-radio, blive din. Sammen med Vifa udlodder vi et eksemplar.

Værdi kr. 6.699,-

Konkurrencen løber frem til 17/4 2015 kl. 12:00, og hver dag kl. 12:00 kommer der et nyt spørgsmål.

Jo flere spørgsmål der besvares rigtigt, jo flere lodder har du til trækningen af vinderen.

 

Facebook

Alle der følger os på Facebook på dagen for lodtrækningen deltager med et ekstra lod. 

 

 

Dagens spørgsmål

 

 

Præmiesponsor

 

 


Betingelser for deltagelse

  • Kun deltagelse fra Danmark. Gevinsten kan ikke sendes udenfor landet, ej heller Færøerne og Grønland. Har den udtrukne vinder ikke adresse i Danmark trækkes en ny vinder.
  • Kun ét svar per deltager per spørgsmål.
  • Vinderen udtrækkes efter konkurrencens udløb, og skal besvare den tilsendte email indenfor den i emailen fastsatte tidsramme. Svares ikke indenfor tidsrammen trækkes en ny vinder
  • Der ydes ingen garanti eller reklamationsret på gevinster
  • Recordere.dk og præmiesponsor kan ikke holdes ansvarlig for bortkomst eller beskadigelse af gevinsten under transporten til ud til vinderen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.