Forside Nyheder

Apple vil lave en Google Now

-

Siri er smart, ikke mindst på dansk. Men den mangler noget.

Siri kan nemlig ikke være proaktiv og automatisk give dig informationer, når du har brug for dem. Den opgave har Google haft mest held med at løse via Google Now.

Det er ikke gået Apples næse forbi, så nu arbejdes der også på en lignende tjeneste i hovedkvarteret i Cupertino. Den skal meget passende hedde Proactive.

Tjenesten vil ?ligesom sit Google-modstykke ? kombinere automatisk baggrundssøgning med intelligent indlæring af dine vaner og mønstre.

På den måde får man f.eks. Passbook op, når du befinder dig et sted, hvor du skal bruge den, og ligesom Google Now vil Proactive automatisk give dig trafikinfo på den rute, den forventer, du skal tage, eller restaurant-anbefalinger ved spisetid, hvis du ikke befinder dig derhjemme.

Tjenesten vil blive tæt integreret med Spotlight (bill.). Dog skulle tjenesten ikke nå at blive klar til WWDC om lidt over en uge ? i hvert fald ikke som en funktion i iOS9. Om Apple vælger at løfte noget af sløret alligevel, vil tiden vise.

Det er 9to5Mac, der har opsnuset nyheden, og du kan læse flere detaljer her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.