Forside Nyheder

Dansk TV-streaming pioner lukker

-


Streaming-stick til Watz Me Now. Foto: recordere.dk

 

Watz Me Now blev etableret som et alternativ til de kendte tv-distributører, og streamede tv-kanaler via nettet til danskerne. Men nu er det slut.

Streamingtjenesten Watz Me Now blev etableret i februar 2014 som internettets danske konkurrent til de etablerede tv-distributører som Canal Digital, TDC, YouSee, Stofa, Viasat, Boxer m.fl.

Det særlige ved denne tv-streamer var at de leverede tv-kanalerne over internettet ud til en gennemtænkt platform på tv-stick, computer, tablet og mobil.

En af nyskabelserne ved premieren var et tv-arkiv på op til 48 timer direkte integreret i tv-guiden, så tv-kunderne bare kunne bladre baglæns i tv-programmet og afspille noget der tidligere havde været udsendt.

Senere har konkurrenterne skabt tilsvarende muligheder, men den måde Watz Me Now løste det på var nyskabende for sin tid.

Men nu er det slut. Det er ikke lykkedes de nuværende ejere, antennelauget Glenten i Odense, at skabe rammerne for en økonomisk forsvarlig drift af virksomheden.

“Da vi købte firmaet, var vores interesse først og fremmest den platform, hvorfra der sendes web-tv til medlemmerne. Virksomhedsdelen med salg af web-tv i hele landet fulgte med, og det er denne del af Watz Me Now, vi ikke har kunnet skabe overskud i”, fortæller formand for Glenten Søren Skaarup.

Der lukkes for optagelse af nye kunder og eksisterende abonnementer fornys ikke i takt med at de udløber.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.