Forside Detail

Experts Elgiganten-konkurrent er navngivet

-

 

 

Danmarks nye elektronikkæde, der skal tage kampen op med Elgiganten og Bilka, har nu fået sit navn. På vej til København.

I efteråret gav Experts norske ejere grønt lys for en ny dansk elektronikkæde. Butikker ude i det de kalder “out of town”. Dvs. der udenfor byen, hvor vi finder butikker som netop Elgiganten og Bilka.

Manden der fører planerne ud i livet, Jesper Boysen, er den samme som førte Elgiganten frem i Danmark. Men nu hjælper han istedet konkurrenten Expert til opbygning af 20-25 større butikker udenfor city.

Det er tidligere annonceret at første butik åbner i det nye shoppingcenter DISA i Herlev dette efterår. Her vil der der vil være fokus på prisniveauet, men ikke kun. I de nye butikker vil Expert bl.a.satse på bedre betjening og rådgivning.

“Har du vinderinstinkt, og kan du skabe resultater? Er du også en superskarp sælger, har du nu chancen for at blive en del af vores dynamiske salgsteam i Danmarks nye elektronikkæde, som åbner først i Storkøbenhavn”, lyder det nu i en jobannonce hvor der søges medarbejdere, og de fortsætter:

“Din arbejdsplads bliver et af vores nye, toptrimmede varehuse, hvor vi sælger elektronik i topklasse til hele Danmark”.

Jobannoncen afslører samtidig navnet danmarks nye elektronikkæde. Den kommer kort og godt til at hedde:

“Power”

 

Annonce:

Se også

Power åbner i priskrig

Eksklusiv video-tour i ny power-butik

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.