Forside Nyheder

Google opruster: Chromecast udvides

-

 

Google klargør Chromecast til den skærpede konkurrence indenfor streaming-enheder til den store skærm.

Apple ventes på vej med en nyt Apple TV medieafspiller. Lenovo satser på egen hardware, Amazon ditto. Kampen om bokse og sticks til det store TV skærpes.

Google har annonceret at der er nyt på vej til Chromecast, som øger mulighederne for udviklere og apps. Det skriver CNet.

Nyhederne er fra Google I/O der er deres udvikler-konference, så der er ikke tale om et produkt der kan hentes og installeres senere i dag.

Men det handler om at Chromecast nu er blevet forberedt til mere interaktive apps. Så det ikke længere kun er at starte en afspilning af et musiknummer eller en video, men funktioner der gør at app’en på smartphone og tablet kan interagere på nye måder.

Som eksempel nævnes muligheden for at spil kan streame indhold op på det store TV via Chromecast, samtidig med at smartphone eller tablet overgår til at være game-controller for spillet.

At den mobile enhed kan benyttes som “Second Screen” interaktivt med det som Chromecast streamer op til den store skærm.

Hvornår de første apps ankommer, der tager de nye muligheder i brug, må vi afvente at se.

 

Se også

Test af Google Chromecast

Dagspriser på Chromecast

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.