Forside Nyheder

HBO: Ikke flere anmelder-lækager

-?Game of Thrones? skulle efter sigende være den mest piratkopierede tv-serie nogensinde.

Det gav sig for nogle uger siden udslag i, at de fire første afsnit af femte sæson af serien blev lagt ud på nettets diverse piratsites, før de blev sendt.

Det var bagmændene hos HBO naturligvis ikke særligt glade for. Og derfor har de nu taget konsekvensen. Fremover vil der ikke blive sendt flere anmelder-DVD?er eller Blu-ray-skiver ud til anmelderne.

I stedet vil man fremover skulle streame fra et sikkert streaming-site, hvis man skal skrive om eller anmelde HBO-film og ?serier.

Dermed kan det være, HBO sætter en ny standard for, hvordan Hollywood helt generelt servicerer anmeldere samt folk, der har stemmeret til diverse prisuddelinger.

Hvis også filmstudierne begynder på dette, for eksempel i forbindelse med vurderingen af film, der skal nomineres til en Oscar, vil det formentlig gøre et stort indhug i, hvor mange film, der lækkes før tid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.