Forside Produkter HiFi & Surround

Hørebøffer med 24-bit DAC – kun til Apple

-


Philips M2L

 

Gibson (Philips) er klar med nye hovedtelefoner, med Lightning-stik kun til Apple-produkter som iPhone og iPad med indbygget 24-bit DAC.

Lydproducenten Gibson Innovations er klar med et produkt der alene henvender sig til Apple-brugere.

Deres nye Philips Fidelio M2L er nemlig født med Lightning-stik, for direkte tilslutning digitalt til Apple-produkter som iPhone og iPad.

“Du vil helt sikkert bliver overrasket over at opleve nuancer og detaljer i din yndlingsmusik, som du ikke har hørt før! Det er simpelthen en utrolig lydoplevelse”, fortæller Nordic Marketing Manager Jakob Axelsson fra Gibson Innovations, som står bag Philips’ audioprodukter.
 
Gibson fortæller at ved at forbinde via strømstikket opnås lyd i højere opløsning og bedre kvalitet.

I selve hovedtelefonen er der så indbygget 24-bit DAC (Digital til analog konverter) samt forstærker.

Philips Fidelio M2L vejer 195 gram og har en ergonomisk udformning. De skumklædte ørepuder lukker baggrundsstøjen ude, og hovedbåndet er læderbeklædt.

Passer til iPhone 5, 5c, 5s, 6 og 6 Plus samt iPad Air, iPad mini/Retinaskærm, iPad/4. generation, iPad mini og iPod touch/5. generation.


 


Philips M2L

 

Pris og tilgængelighed

Philips Fidelio M2L koster kr. 2.299,-

Kommer til salg i butikkerne nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.