Forside Nyheder

Nu kan 3-kunder surfe frit i endnu flere lande

-

 

Mobil-abonnementer med 3LikeHome inkluderer dataforbrug i udlandet i en række lande. Nu udvides med yderligere fem.

Fra den 18. maj kan kunder hos 3 bruge deres smartphone på samme vilkår som i Danmark, når de rejser til Spanien, Grækenland, Portugal, Malta og Cypern.

Forud for sommerferien udvider teleselskabet 3 nemlig sit 3LikeHome-koncept, der byder på nul roamingafgifter på sms, tale og data i udvalgte lande. Spanien er danskernes feriefavorit. I 2013 rejste danskerne til Spanien 658.000 gange.

?Vi vil gerne give vores kunder den bedste mobiloplevelse, uanset om de er i byen, på festival eller på sommerferie i udlandet. Vi ved, at det betyder meget for dem at være online overalt?, fortæller Morten Christiansen, CEO for 3 Danmark, og fortsætter:

?Spanien har især længe været efterspurgt af vores kunder, så det er herligt at kunne meddele dem i dag, at 3LikeHome inden sommerferien også omfatter Spanien”.

3LikeHome giver samme mængde data i udlandet som er på abonnementet herhjemme, dog max. 10GB per SIM-kort per måned.

Fra 18. maj dækker det i følgende lande: Belgien, Cypern, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Spanien, Storbritanien, Sverige, Tyskland og Østrig. 

 

Fakta om 3LikeHome

  • Med 3LikeHome kan 3?s kunder bruge deres smartphone i stort set hele Europa til samme pris som i Danmark.
  • 3LikeHome kan allerede bruges i Belgien, England, Finland, Frankrig, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Nordirland, Norge, San Marino, Schweiz, Skotland, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig. Fra den 18. maj kan 3?s privat- og erhvervskunder også bruge mobilen i Spanien, Grækenland, Portugal, Malta og på Cypern på samme vilkår som i Danmark.
  • 3LikeHome er inkluderet i de fleste af 3?s privat- og erhvervsabonnementer, så man slipper for at bekymre sig om høje roamingafgifter, uanset om man på forretningsrejse eller ferie.

3LikeHome dækker:

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3?s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske numre
  • SMS/MMS til danske numre
  • Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre koster almindelig udlandstakst
  • Med 3LikeHome kan man surfe løs med den mængde data, man har inkluderet i sit abonnement ? dog højst 10 GB, samt ringe og sende SMS?er til alle danske numre.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.