Forside Nyheder

Samsungs runde smartur kører ikke Android Wear

-

Samsung er ikke i gang med at lave et rundt Android Wear-ur.

Det kunne man ellers forledes til at tro, hvis man skulle stole på de rygter, der hidtil har gået om det kommende ur.

Men nu har firmaet ladet slippe ud, at det nye ur bliver en del af GEAR-serien og bliver baseret på Tizen-platformen. Det viser endnu engang, at Samsung tager det seriøst, når de vil forsøge at skubbe deres egen platform igennem på alt fra tv over smartphones til ure.

Dog er Samsung ikke alene med strategien om at køre med sin egen platform. Det gør Pebble og Apple i princippet også, og LG er angiveligt også på vej med et WebOS-baseret ur, til trods for, at de måske laver de flotteste Android Wear-ure på markedet lige nu.

Ud over Tizen-nyheden ved vi nu også fra SamMobile-bloggen, at skærmen bliver på 1.65 tommer med en opløsning på 360×360 pixels. Og at Samsungs svar på Apple Watch’ krone og LG-urenes knap på siden, bliver, at man ved at dreje på kanten af uret kan navigere rundt på uret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.