Forside Nyheder

Top Gear værter klar til motorshow på Netflix

-

 

Annonce:

De tidligere værter fra Top Gear gør klar til et motor-magasin på Netflix, og har fundet på et genkendeligt navn.

En voldsepisode i foråret satte en brat stopper for tv-værten Jeremy Clarksons virke på BBC, og det kastede det populære bilmagasin Top Gear ud i aflysninger af sæsonens sidste shows.

Senere valgte medværterne James May og Richard Hammond også at forlade BBC-programmet og de fik senere følgeskab af Top Gears Executive Producer, Andy Wilman.

Såvel de tre nu forhenværende Top Gear værter, som produceren Andy Wilman, har været rygtet på vej til Netflix. Streaming-tjenesten har vist interesse for at lave et nyt motor-show med dem bag rattet.

Webmagasinet Mirror har talt med kilder, der bekræfter at værterne samarbejder med Netflix nu, og at der allerede er fundet et navn til den mulige nye serie af bilprogrammer.

De tre værter vil kalde det: House of Cars

Dette angiveligt fordi “House of Cards” allerede er et kendt Netflix-brand, så ved at vælge “House of Cars” hylder de både den populære tv-serie og skaber noget nyt der med det samme klinger af Netflix.

Endnu er bilshowet i projekt-fasen og ikke endeligt godkendt. Så om og hvornår at det eventuelt får premiere har vi endnu tilgode at høre om.

 

Opdatering

Det blev Amazon der løb med det nye motorshow

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.