Forside Nyheder

Apple droppede at lave en Sonos-klon

-

beatspillApple har ikke lyst til at konkurrere med Sonos.

Det synes at være konklusionen på informationer, som underholdnings-branchemediet Variety har opsnappet.

Annonce:

Angiveligt var Beats i gang med at lave trådløse højttalere, der med Wifi, Bluetooth og NFC kunne streame musik fra en række tjenester – inklusive Beats’ egen Beats Music, naturligvis. Ligesom Sonos og lignende systemer fra f.eks. Samsung, skulle man kunne tilføje ekstra, trådløse højttalere til systemet, der så kunne spille i forskellige rum.

Men så købte Apple Beats, og lavede Beats Music om til Apple Music. Og planerne om en Sonos-klon blev droppet. Det sidste skulle primært skyldes, at Beats var løbet ind i en række udfordringer med projektet, blandt andet i form af komponent-leveranceproblemer. Det havde forsinket projektet i flere omgange, og Apple gad tilsyneladende ikke bøvle med det.

Der er dog ikke blevet sendt nogle nye hardware-produkter ud fra Beats under Apples ejerskab, så det kan også bare være, at Beats er død og borte som hardwareproducent.

Sonos kan i øvrigt ikke køre Apple Music, når tjenesten lanceres 30. juni, men en talsmand fra Sonos har udtalt, at de er klar, når Apple er.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.