Forside Nyheder

Canal Digital får Discovery World, Discovery Science og Comedy Central

-
Foto: Canal Digital Danmark
Foto: Canal Digital Danmark

 

Hos Canal Digital Danmark bydes på tre nye kanaler denne sommer.

Annonce:

Discovery World, Discovery Science og Comedy Central kommer til i Family tv-pakken.

”Hos os har vi gennem mange år prioriteret dokumentargenren ekstra højt, fordi de gode, originale dokumentarprogrammer er noget af det allermest efterspurgte indhold blandt vores kunder”, fortæller Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark.

Alle tv-kunder får desuden adgang til den nye tv-kanal Eurosport Danmark, som afløser Canal 8 og Eurosport 2.

 

 

Om kanalerne

  • Discovery World sender fordybende og fængslende dokumentarprogrammer i et mix af historie, kultur, mystik og kriminalhistorie, der på godt og ondt har sat fingeraftryk på den verden, vi lever i og som hele tiden præger vores hverdag.
  • Discovery Science giver et indblik i teknologiens og videnskabens utrolige verden. Kanalen ser på nutidens og fremtidens fantastiske teknologi med banebrydende ingeniørkunst, cool gadgets og de seneste teknologiske fremskridt.
  • Comedy Central er en dansk udgave af den amerikansk baserede tv-kanal. Kanalen sender comedy programmer af høj originalitet og kvalitet og er mest berømt for den kontroversielle tv-serie South Park og det politiske satire-talkshow The Daily Show.
  • Eurosport Danmark er en sammenlægning af Canal 8 og Eurosport 2. Den sender i HD-kvalitet og viser blandt meget andet kampe fra den danske Superliga i fodbold og fra den tyske Bundesliga.

Hvornår?

  • 25. juni: Discovery World og Discovery Science kan ses af alle med en Family tv-pakke
  • 25. juni: Comedy Central kommer som helt ny tv-kanal i Family-pakken
  • 1. juli: Eurosport Danmark går i luften. Kanalen sendes i HD-kvalitet og kan ses af alle Canal Digitals kunder
  • 24. august: Discovery Channel starter op i en HD-udgave og kan ses af alle med Family-pakken

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.