Forside Nyheder

DVD-Jon lancerer CloudPlayer til Android

-

cloudplayer-ledeNordmanden Jon Lech Johansen – også kendt som DVD-Jon – er på banen igen. Eller rettere, hans firma DoubleTwist er.

Denne gang er der dog ikke tale om software, der kan knække kopibeskyttelse på diverse medier, men dog noget, som Johansen betragter som en befrielse fra ”amputerede, proprietære musik-lagre i skyen, der sætter smertefulde grænser for, hvad du kan gøre med musikken, du ejer”, som han skriver på sin blog.

Annonce:

CloudPlayer har hverken begrænsninger på antal devices eller på download/streaming-trafik og kan hente musik fra såvel Dropbox som Google Drive og OneDrive på en og samme gang. Det sidste adskiller den fra mange af de andre skylager-streaming-apps, der findes derude, der ofte er baseret på de filstrukturer, man har på sit skydrev.

Derudover skulle CloudPlay streame lossless, så man kan få god kvalitet, hvis man har båndbredde nok og/eller en god mobildata-forbindelse. Og en virkelig fed feature er, at den kan caste til såvel Chromecast som AirPlay-enheder.

CloudPlay kan downloades til Android ”i første omgang”, som det hedder sig, og det tyder jo på, at der også er udgaver til andre platforme på vej. Læs mere her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.