Forside Nyheder

Samsung: Vi knokler med et fix til Galaxy sårbarhed

-
Samsung arbejder på en software opdatering nu. Foto: rec.dk

 

600 mio. Galaxy kan potentielt overtages af hackere. Nu svarer Samsung.

Annonce:

På en sikkerhedskonference i London forleden dag fremlagde en forsker hvordan Samsung Galaxy telefoner kan hackes via angreb på en af telefonens software-opdateringer.

Det gør potentielt 600 mio. Samsung telefoner sårbare overfor angreb, der kunne ske eksempelvis via brug af offentlige WiFi netværk.

Sårbarheden ligger Samsungs udgave af keyboardet SwiftKey, men telefonerne er sårbare uanset om det tastatur er i brug eller ej.

 

Samsung: Vi tager det meget seriøst

Nu svarer Samsung.

”Samsung tager potentielle sikkerhedstrusler meget seriøst. Vi er opmærksomme på den sag, som nogle medier har beskrevet på det seneste, og arbejder dedikeret på at kunne give vores kunder det nyeste inden for mobilsikkerhed”, fortæller Samsung til recordere.dk.

 

Samsung arbejder på en løsning

De arbejder på et fix og fortæller at telefonerne kan opdateres så snart det er klar.

“Samsung KNOX kan opdatere telefonernes sikkerhedspolitik, OTA (over-the-air), for på den måde at kunne eliminere de potentielle sårbarheder. Opdateringerne af sikkerhedspolitiken vil blive påbegyndt i løbet af de næste par dage”, fortæller Samsung til recordere.dk.

 

Tæt samarbejde med SwiftKey

Der kigges også fremad på hvordan produkterne sikres bedst muligt.

“Udover at gennemføre opdateringer af sikkerhedspolitiken, arbejder vi også tæt sammen med SwiftKey om håndtering af potentielle risici fremadrettet”, slutter Samsung overfor recordere.dk.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.