Forside Nyheder

Her er nyhederne i OSX

-

 

Den næste version af OSX hedder El Capitán.

Dermed fortsætter Apple sin navngivning af OSX-versioner baseret på natur-områder i Californien.

El Capitán er opkaldt efter en klippeformation inde i Yosemite-nationalparken, hvilket er meget passende, eftersom den nye software ikke bringer helt så meget nyt med sig som OSX Yosemite gjorde.

Blandt nyhederne er muligheden for at bruge ?almindeligt? sprog i Spotlight-søgninger, der i øvrigt nu også kan vise resultater fra f.eks. sport og børsnyheder,

Der er også forskellige nyheder i bl.a. Mail-app?en, der nu endnu mere intuitivt kan modtage billeder og links og putte dem ind i emails.

Notes-app?en har fået flere muligheder for at formattere tekst, og også her er det nu nemmere at indsætte alt fra links til videoer og billeder. Du kan også nærmest automatisk lave tekst om til en to-do-liste, der kan tjekkes af.

Men de vigtigste ændringer sker under motorhjelmen. Ved at føre Metal-platformen over fra iOS til OSX har Apple opnået 50% bedre performance på hastigheden, 40% effektivitet på grafikken, hvilket sparer batteritid, og hele 10 gange hastigheden på afvikling af spil.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.