Forside Indhold og distribution Musik

Lars Ulrich ser frem til Apple Music

-
Lars Ulrich, Metallica. Foto: Ferenc Szelepcsenyi / Shutterstock.com
Lars Ulrich, Metallica. Foto: Ferenc Szelepcsenyi / Shutterstock.com

 

Metallica er et af de bands der kom sent ind på scenen for digitalt distribueret musik, men Lars Ulrich ser frem til Apple Music.

Annonce:

Apple er ved at ændre procedure for den tre måneders gratis prøveperiode, efter at bl.a. Taylor Swift sendte Cupertino-selskabet et åbent brev. Nu kommer der aligevel en form for afregning overfor musikerne, af den musik der afspilles under gratis-perioden.

Nu får Apple klap på skulderen fra en anden kant, fra nogen af dem der sent kom igang med den digitale distribution online. Det skriver NY Post.

Den danske trommeslager i Metallica, Lars Ulrich, byder nemlig streaming-tjenesten Apple Music velkommen og kalder Apple for sådan cirka det cooleste selskab i verden.

“Jeg er en stor fan af Apple og alle deres produkter, og har været heldig at møde de fleste hos Apple. Mange af dem der træffer de store beslutninger dér og jeg føler mig tryg ved dem”, lød det fra Lars Ulrich ved festivalen Cannes Lions.

Han udtaler på vegne af Metallica at Apples musiktjeneste er interessant nyt for musik fans og slutter udtalelserne med citatet:

“Det bliver meget spændende at se hvad de kan. Som en musik-fan er du interesseret i at se hvor de kan tage det hen, og Metallica vil være en del af det”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.