Forside Nyheder

Nu kommer de flyvende motorcykler

-

xBackgroundImage5_jpg_pagespeed_ic_mG1mgTK12RVar du én af dem, der som barn drømte om en flyvende ’motorcykel’ ligesom dem i ’Return of the Jedi’?

Nu ser det ud som om disse ’hoverbikes’ kan gå hen og blive til virkelighed.

Annonce:

Du skal dog ikke stille dig i kø hos din lokale motorcykelforhandler endnu. Selvom teknologien er længere fremme, end man skulle tro, bliver den i første omgang udviklet til det amerikanske militær.

Britiske Malloy Aeronautics og den amerikanske militær-teknologivirksomhed Survice er gået sammen om at lave hoverbikes som en del af et større forskningsprojekt under US Army Research Lab.

Det betyder, at der formentlig kommer noget hurtigere skub i udviklingen af de flyvende motorcykler, der drives af to horisontale rotorer, der sidder foran og bagved.

Projektet startede i øvrigt som en Kickstarter-kampagne, hvilket betyder, at der allerede er blevet leveret nogle få hoverbikes til heldige ”prøvepiloter”. Du kan se en video, der viser projektets udvikling fra drone til hoverbike herunder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.