Forside Nyheder

Office klar til Android smartphones

-
Office for Android Smartphone
Foto: recordere.dk

 

Gratis Word, Excel og PowerPoint til Android-telefoner. Microsoft er nu klar med den endelige udgave, hent dem i dag.

Annonce:

Siden Microsoft for fem uger siden annoncerede preview-udgaven af Office til Android-smartphones, er applikationerne blevet testet af tusindvis af preview-brugere i 83 lande på mere end 1.900 forskellige Android-smartphone-modeller.

Nu er de så blevet klar i de endelige udgaver. Fra i dag kan du hente de gratis Office-apps.

Få adgang til Word, Excel og Powerpoint dokumenter på Android smartphone.

Siden de første preview-udgaver er der bl.a. kommet integration med Google Drive og Box.

Her er nogle af de vigtigste funktioner:

  • Læs og redigér dine dokumenter på farten: Med Office til Android-smartphones kan du få et hurtigt kig på vigtige dokumenter – fx på vej til et møde – og du har adgang til de  redigeringsværktøjer, du kender fra pc-versionen. Du kan også læse andres kommentarer og selv tilføje nye.
  • Præsentér direkte fra telefonen: Du kan vise PowerPoint-præsentationer trådsløst fra din smartphone til skærmen i mødelokalet. Endda med de samme slide-overgange og animationer som på din pc. Du kan også tegne eller skrive direkte på din smartphones skærm for at fremhæve vigtige pointer, mens du præsenterer.
  • Hurtig adgang til alle dine dokumenter: Du kan lynhurtigt finde det dokument, du senest arbejdede i på pc’en eller din tablet – og du kan hente filer fra både OneDrive, Dropbox, Google Drive og Box.
  • Office overalt: Vi har indgået partnerskaber med mere end 30 hardware-producenter (bl.a. Samsung, Sony og LG), der præinstallerer Office-apps på kommende Android-produkter, der lander på hylderne senere i år.

 

Pris og tilgængelighed

Office apps er gratis i grundudgaven der giver adgang til oprettelse, gennemsyn og tilretning af dokumenter på Android smartphones.

Find dem i Google Play:

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.