Forside Nyheder

OnePlus 2 med USB-C den 27. juli

-
OnePlus 2 præsenteres ved net event den 27. juli
OnePlus 2 præsenteres ved net event den 27. juli

I en forumtråd hos OnePlus bekræfter Carl Pei, der er en af stifterne af firmaet, at den 27. juli kl. 16.00 dansk tid præsenteres afløseren af deres populære OnePlus 1.

Præsentationen af den nye telefon bliver en særlig begivenhed, hvor man kan deltage virtuelt med egne VR briller, og så have følelsen at fysisk deltage i eventen.

Annonce:

A VR launch lets you stand right next to our team and our fans as we unveil our new flagship.

VR brillen som snart kan bestilles hos OnePlus
VR brillen som snart kan bestilles hos OnePlus

Carl Pei fortæller at ved at lancerer virtuelt, kan hele verden deltage, og stadig føle at de er med i rummet, og OnePlus tilbyder alle der vil deltage et gratis VR kit, som man snart kan bestille på deres hjemmeside.

Som tidligere fortalt forventes det at den nye OnePlus 2 får den nye Snapdragon 810 processor, men ellers er der ikke sluppet mange detaljer ud om telefonen.

 

Det nye USB-C kabel til OnePlus 2
Det nye USB-C kabel til OnePlus 2

USB-C og god skærm tegner godt

I et blogoplæg fortæller OnePlus at OnePlus 2 som den første smartphone får USB-C, så man både kan oplade og overføre filer fra sin computer hurtigere.

Andre rygter går på den 5.5 2K skærm, 3 GB RAM, 32 GB lager, og et batteri på 3.300 mAh. Kameraet skulle være på 16 megapixel, og selfiekameraet på 5 megapixel.

Og så skulle OnePlus 2 komme med Android 5.1.1 som styresystem.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.