Forside Produkter Gadgets

Netatmo Welcome genkender husets gæster

-

På CES 2015 i Las Vegas besøgte recordere.dk Netatmo’s stand, der havde en nyhed på vej. Et lille smart overvågningskamera, der via internettet sender notifikationer til din Android eller iOS smartphone. Produktet var ikke klart, og siden januar har vi ventet på nyt fra det Netatmo.

Annonce:

I dag kom beskeden så om at man kan bestille Welcome til de små hjem. Prisen er 199 EUR (ca. 1.500 DKK), og for de penge får man et kamera, der har mulighed for et MicroSD kort, så den lokalt gemmer billeder eller video, men samtidigt også via ethernet eller trådløst net (802.11 b/g/n), sende det ud til Smartphones eller en internetbrowser.

Welcome kan genkende ansigter, så man kan få af vide at ungerne er kommet hjem fra skole, og de ansigter det ikke kender, kan det så også fortælle om.

Designet minder meget om Netatmo’s vejrstation som er yderst populær.

 

Netatmo Welcome minder meget om deres vejrstation i designet.
Netatmo Welcome minder meget om deres vejrstation i designet.

Tags til døre og vinduer

Hvis man ønsker yderligere sikkerhed, kan man købe nogle specielle tags, som kan overvåge døre og vinduer. Disse tags er dog ikke klar til levering endnu.

Du kan læse meget mere om Netatmo Welcome her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.