Forside Indhold og distribution Musik

Streaming-krig: Google Music til kamp

-

Google Play Music

Det er ikke gået Googles næse forbi, at der er krig på streaming-markedet.

Annonce:

De er udmærket klare over, at Apple Music kommer væltende lige om lidt, og at firmaer som Spotify vil gå ret langt for at holde konkurrencen oppe.

Google er derfor begyndt at skærpe deres egne musiktilbud og strømline markedsføringen. Til at begynde med betyder dette, at den tjeneste, der tidligere hed Google Music All Access (hvor man både kunne streame, downloade og lagre musik) nu bare kommer til at hedde Google Music.

Derudover har Google nu også annonceret, at de ligesom Spotify vil tilbyde en måde at lytte til musik gratis på. Ligesom Spotify bliver denne reklamefinansieret, og musikken afbrydes altså af radioreklamer engang imellem.

Tjenesten er en kunstner-baseret netradio, som vi kender det fra andre tjenester, og man kan altså ikke vælge musiknumre on demand. Den sidstnævnte tjeneste bliver tilgængelig i USA til at starte med.

Du kan læse mere her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.