Forside Indhold og distribution Musik

Taylor Swift skuffet over Apple Music

-

I et personligt indlæg til Apple, lægger den amerikanske popstjerne Taylor Swift ikke fingrene imellem over sin skuffelse over Apples planer om at give Apple Music væk i en gratis prøveperiode.

Annonce:

Det åbne brev som har titlen “To Apple, Love Taylor”, skriver Taylor Swift at de tre måneder som Apple Music giver gratis til nye brugere, ikke giver én øre til musikerne og komponisterne.

Vi beder ikke jer om at give iPhone væk gratis, hvorfor skal vi så give vores musik væk uden betaling?

Gør det for nye musikere

Taylor Swift fortæller i sit åbne brev, at hun ikke selv har økonomiske problemer, og let selv kan betale sine musikere, managere og personale omkring hende, men at hun syntes det er uretfærdigt overfor nye musikere, der gratis skal give indhold til Apple.

Det er ikke første gang at Taylor Swift viser sin utilfredshed med de mange musiktjenester, der giver musik væk gratis i en prøveperiode. For et år siden var hun også ude med sin mening i Wall Street Journal.

Taylor Swift har allerede meldt ud, at hendes seneste album 1989 ikke kommer på Apple Music, så længe musikken gives væk gratis.

Taylor Swift slutter sit brev af med at bede Apple genoverveje strategien. “Det er ikke for sent, og tænk på alle i musikindustrien. Vi beder ikke jer om at give iPhones væk gratis, hvorfor skal vi så give vores musik væk uden betaling” skriver Taylor Swift.

Det skal blive spændende at høre hvad Apple syntes om sådan en udmelding fra en af musikbranchens største navne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.