Forside Indhold og distribution Film

Tilbage til fremtiden: Bilfabrikant teaser et hoverboard

-

Image32

 

Annonce:

Nu teaser en bilfabrikant at de har knækket nøden og bygget et hoverboard. Et svævende skateboard som i filmen Tilbage til fremtiden 2.

Lige siden filmen “Tilbage til fremtiden 2” gik over biograflærrederne har manges drengedrøm været et svævende skateboard. Det filmen kalder et hoverboard.

En af filmens hovedpersoner, Marty McFly, besøger via tidsmaskinen fremtiden og her får han mulighed for at prøve sådan et hoverboar.

Nu er bilfabrikanten Lexus, der er Toyotas luksus-mærke, begyndt at tease på at de har knækket nøden og bygget et fungerende hoverboard.

Lexus fortæller at deres hoverboard her flyver vha. af superledere kølet af flydende nitrogen (kvælstof) og permanente magneter.

Nuvel, de viser rent faktisk ikke på denne første teaser at det rent faktisk er i stand til at bære en person og flyve, men Lexus lægger op til at der kommer mere om projektet.

Så hvem ved, måske fremtiden aligevel er lige om hjørnet. Tjek Lexus video herunder.

Se også: Her er den skaterpark Lexus har bygget til deres hoverboard

 

 

Image31

Lexus Hoverboard

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.