Forside Nyheder

Vi foretrækker Apples produkter nu

-
recordere.dk på iPad i bybilledet
Når der surfes på danske netsider sker det oftest fra et Apple-produkt. Foto: recordere.dk

 

Apple er nr. 1 i Danmark og henviser Microsoft til 2. pladsen når der måles på hvad vi surfer med.

Annonce:

Nye tal fra Danske Medier Research viser at Apple nu endegyldigt har overhalet Microsoft, når der ses på hvilket grej vi går på nettet med. Det skriver Version 2.

Når der ses på statistikken fra de danske hjemmesider som Danske Medier måler på, så har Apple og Microsoft tidligere på ligget og ført på skift.

Men her i 2015 er Apple trukket fra og er nu danskernes foretrukne produkter.

Når vi i april og maj klikkede ind på de danske hjemmesider som Danske Medier Research fører statistik over, så foregik det i 47% af tilfældene fra en enhed der kørte et af Apples operativsystemer.

“Det har ligget og skiftet lidt. Vi så samme tendens på samme tid sidste år, men den er stærkere nu. Her i 2015 stikker Apple noget af”, fortæller Thomas Gynild, analysechef ved Danske Medier Research, til Version 2.

Microsoft er nr. 2 med en andel på de danske netsider på knap 41%.

En af forklaringerne på at Apple nu trækker fra konkurrenterne er at der surfes mere fra mobile enheder som iPhone og iPad nu og at de er også udbredt i danske virksomheder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.