Forside Nyheder

YouSee storsatser på tv-streaming for 800.000 kunder

-

 

Annonce:

YouSee udvider tv-streaming-univers til endnu flere kunder og tilføjer tv-arkiv og start forfra. I alt 10.000 timers nyt tv hver uge.

800.000 YouSee-kunder får nu adgang til et stort streaming-univers bestående af Live-tv/web-tv, Start Forfra og Tv-arkiv. I alt ca. 10.000 timers nyt indhold hver uge.

“Tv, som vi kender det, forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Tv er ikke længere noget, du ser, når det bliver sendt. Det er noget, du ser, når du har tid og lyst. Det tager vi konsekvensen af og fører størstedelen af vores kunder over i en verden af tv on demand”, fortæller René Brøchner, direktør for YouSee.

YouSee ser det nye udvidede streaming-univers som et markant skridt i retning af at forvandle det traditionelle kabel-tv, styret af tv-stationernes sendeflader, til en moderne on demand verden hvor det er kunderne selv sammensætter indholdet.

Det nye YouSee tv-streaming indeholder både Start Forfra og tv-arkiv.

 

Tv on demand til hver 3. husstand

“Tv on demand er ikke en nyhed i sig selv hos YouSee. Vi tilbyder det allerede i dag til vores bredbåndskunder. Det nye er, at vi breder adgangen så massivt ud til vores tv-kunder, at vi rammer hver 3. danske husstand. Med vores position på markedet skal vi være de bedste til at levere kabel-tv?ets indhold dér, hvor kunderne er ? og de er for længst tjekket ind i en verden af streaming og on demand”, lyder det fra René Brøchner.

YouSees egne tal viser, at kundernes brug af Live-tv/web-tv, Start Forfra og TV-arkiv er steget med 46 procent, når man sammenligner antal streamede tv-sessioner fra første kvartal i 2014 med første kvartal i år.

 

10.000 timers underholdning

Det er især nye streamingtjenesters indtog på markedet, der har været med til at ændre forbrugsmønstret hos danskerne foran skærmen.

Fra at samles foran fjernsynet på fastlagte tidspunkter, streamer vi nu de ting, vi gerne vil se, når det passer os. Og vi gør det på den skærm, vi har ved hånden, hvad enten det er tablet, pc, mobil eller det store fjernsyn i stuen. Vores tv-forbrug er med andre ord blevet sat fri af tid og sted.

“Kabeltv-markedet er i hård konkurrence med de mange nye streamingtjenester, som skyder frem hele tiden. Men vi har en klar fordel i kabeltv-verdenen i bredden og omfanget af vores indhold. Hvert eneste minut lander nye serier, film, børneprogrammer, dokumentar og nyheder i vores gigantiske arkiv ? lige til at hente ned, når det passer i en travl hverdag”, slutter René Brøchner.

YouSee har regnet sig frem til at det nye streaming-univers vil få ca. 10.000 timers nyt indhold ind i arkivet hver uge, og derfor kalder de det “Danmarks største on demand tv-univers”.

 

 


Galleri: YouSee Play har fået TV-arkiv og Start Forfra.

 

 

Airplay nu, Chromecast senere

Tilbage i februar lancerede YouSee Airplay på deres tv-streaming og det virker også på det nye udvidede Play-univers.

Senere på sommeren kommer YouSee Play også på Google Chromecast.

 

Tilgængelighed

Samtlige YouSee-kunder med Bland Selv, Mellempakke eller Fuldpakke får adgang til on demand universet.

Det er ca. 800.000 husstande ud af de 1,1 mio. husstande der har YouSee.

Se mere på YouSee Play eller hent app’en i Apple AppStore eller Google Play.

 

Se også

Test af YouSee Play

 

 

Fakta om YouSee tv-streaming

  • Alle tv-kunder med Bland Selv, Mellem- eller Fuldpakke får adgang til Tv-arkiv, Start Forfra og Live-tv/web tv på mobil, tablet og PC – også selvom de ikke har bredbånd hos YouSee.
  • Tv-arkivet opdateres løbende med ny underholdning hver uge, som kan streames, når det passer. Indholdet er tilgængeligt fra 48 timer og op til 30 dage.
  • Start Forfra gør det muligt at genstarte et program, hvis du ikke når at se med fra begyndelsen.
  • Med Live-tv kan du tage alle kanaler med dig og se dem på mobil, tablet og pc.
  • YouSee lancerede AirPlay i februar og forventer Chromecast hen over sommeren. Dermed bliver det let at få oplevelsen op på den store skærm uden boks.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.