Forside Nyheder

Galaxy S6 Edge på vej i Plus-størrelse

-

galaxy-s6-edge-plus-vs-galaxy-note-41-716x666Det ser ud som om, Samsung holder fast i sin strategi om at levere alle mulige modeller i alle mulige størrelser.

Det tyske website All About Samsung har fået fat i billeder af en butiks-dummy, der skal forestille at være en Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Annonce:

Vi ved ikke ret meget om, hvad der eventuelt skulle være på indersiden, men det ser ud som om, Plus-versionen er en udgave af S6 Edge med en 5,7-tommers skærm.

Som Engadget noterer sig, så kommer den op i Note 4-størrelse, for det er netop den sidstnævnte model, der bliver sammenlignet med på billederne.

Men det betyder ikke, at der er skærmkant nok til at kunne bruge siden som en ”ekstra skærm”, sådan som man kan på Note Edge.

Samsung vil efter al sandsynlighed annoncere S6 Edge Plus, når de samtidig annoncerer Galaxy Note 5. Det sker efter flere mediers kilder i august.

Annonce:
Forrige artikelNu er det ulovligt at rippe CD’er i Storbritannien
Næste artikelNu kan det nye Pebble-ur købes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.