Forside Nyheder

Lexus’ hoverboard lanceres 5. august

-

HoverboardEn eller anden hos Lexus er seriøst glad for ’Back to the Future 2’.

Som det eneste af de store producenter af transportmidler i verden har de kastet sig ud i, hvad der for mange forskere og ingeniører kun har været et hobby-projekt: Hoverboardet.

Annonce:

De har teaset os i videoer, og har langsomt ladet rygter sive om teknologien bag deres hoverboard. Men nu er de klar til ast vise det frem. Og det sker 5. august.

Forhåbentlig vil vi lære mere om hoverboardets indre den dag. Indtil videre ved vi, at Lexus’ hoverboard ligesom andre, vi har set af slagsen, udnytter magnetisme til at holde sig flydende i luften.

Det betyder så desværre også, at underlaget skal være af, eller i det mindste indeholde store dele af, metal. Hoverboardet virker ikke på asfalt – endnu.

Til gengæld er der en cool røgeffekt omkring boardet. Det er ikke fordi, hoverboardet kører med bittesmå eksplosionsmotorer, men derimod fordi de interne dele bliver så varme, at de skal køles med flydende kvælstof.

D. 5. august finder vi formentlig også ud af, om det vil være muligt for os almindelige dødelig at købe hoverboardet, og i givet fald hvor meget af vores huse, vi er nødt til at belåne for at investere i det.

Lexus varmer op til dagen med en ny video, du kan se herunder.

 

Annonce:
Forrige artikelNetflix: Her er vores hits
Næste artikelNu kan du spille King’s Quest igen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.