Forside Nyheder

Nu kan du se YouTube i HFR på mobilen

-

YouTubeHvad enten, du elskede ’Hobbitten’-trilogien eller ej, så var det første gang, det helt store publikum blev eksponeret for HFR – High Frame Rate.

Denne type video kører ved f.eks. 48 eller 60 billeder/frames i sekundet, hvilket giver en mere virkelighedsnær, visuel repræsentation end de traditionelle film- og tv-frame rates på omkring de 24 og 30 frames per sekund.

Annonce:

Der er mindre ’flicker’ i billederne, der dermed bliver mere glidende, men for nogle betyder det, at videoen ligner noget fra et billigt videokamera, for andre er det en revolution.

Uanset, hvilken side, du er på i den diskussion, så har YouTube valgt at give dig noget at kigge på. Man har i længere tid kunnet se videoer i HFR på desktop-udgaven af videositet. Men nu er HFR også blevet en del af YouTubes mobil-app i 60 fps. Det gælder både på Android og iOS.

Ud over live-action-video i HFR er det dog også populært at poste spilvideoer i højere frame rates, da man ofte spiller i højere frame rates end video på f.eks. en pc.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.