Forside Indhold og distribution Film

Ny trailer til X-Files

Den 24. januar i 2016 er det igen tid til at se X-Files, når FOX igen begynder at sende nye afsnit af den prisbelønnede serie.

-

Den 24. januar i 2016 er det igen tid til at se X-Files, når FOX igen begynder at sende nye afsnit af den prisbelønnede serie.

Annonce:

Fra det nye år er det igen tid til at løse overnaturlige og paranormale mysterier, når den ultra hypede sci-fi-serie ‘The X-Files’ vender tilbage med helt nye afsnit.

Som tidligere fortalt, trækker David Duchovny og Gillian Anderson igen i karakter som Mulder og Scully i den populære X-Files serie, der ellers sendte sidste afsnit i 2002.

I den nye trailer er det mest tilbageklip, men også en enkelt scene fra de nye afsnit.

“Jeg har hørt sandheden, Mulder. Nu ønsker jeg bare svarene.”

Og hvis det så går ligesom det gik i de tidligere sæsoner så tager det nok 100 afsnit før vi får et svar.

Inden premieren på de nye afsnit den 24. januar 2016, sender den amerikanske TV-kanal Fox de originale 201 afsnit af ‘The X-Files’.

Så har man adgang til Fox, kan man fra nu af se et afsnit om dagen, og så være opdateret den 24. januar, når de nye afsnit sendes.

 

Skal du se de nye afsnit?

Annonce:
Forrige artikelChromecast til YouSee Play og TDC Play
Næste artikel3’s kunder i Danmark har det tredjehøjeste dataforbrug i verden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.