Forside Nyheder

Nyt Reference TV fra Loewe

-

Loewe Reference UHD 2015

 

Annonce:

Det nye Loewe Reference er et high-end smart TV med fokus på en kombination af billedkvalitet, lyd og design/matrialer.

Loewe er klar med et nyt Reference TV og slår på at det er et TV der byder ind med kvalitet på flere områder.

Stereo-højttaleren har højttaler-enheder der vender fremad kombineret med Loewe basrefleks. Loewe fortæller at det giver en lyd og dynamik der normalt ville kræve en ekstern soundbar. Der er mulighed for virtuel surround (3D lydprojektering).

Der er indbygget en 5.1 surround-dekoder som understøtter Dolby Digital og DTS. Er der brug for mere “surround” kan systemet udvides med et Loewe home cinema hvor TV’ets højttaler kan indgå som center-kanal.

Displayet er 4K UHD og TV’et har HDMI 2.0, HDCP 2.2 og HEVC, og Loewe lokker med at også billedoplevelsen, og mulighederne for at få kilder op på skærmen, er til “reference”.

Se en kanal, mens du følger en anden med “picture-in-picture” funktionen, og optager en tredje kanal på den indbyggede harddiskoptager på 1TB.

Der er Bluetooth for streaming fra mobile enheder.

 

Optagelser på farten

Optagelserne kan fjernbetjenes udenfor hjemmet via “Loewe Mobile Recording”. En app der fås til Android og Apple giver adgang til at starte optagelser på farten. På smartphone ses også din tv-guide fra hjemmets tv.

Harddiskoptageren fungerer desuden som videoserver, der kan tilgås fra andre Loewe TV på hjemmenetværket (DR+ Streaming). Desuden gør harddisken det muligt at sætte programmer på pause, og starte dem igen i et andet rum, på et andet TV (DR+ Follow-Me), så programmet følger seeren.

Med funktionen Loewe Smart tv2move kan du overføre den aktuelle tv-udsendelse du ser – eller en udsendelse fra en anden kanal – til visning på en tablet eller smartphone, blot med et tryk på en knap.

 

 

Design

Loewe Reference er designet til at passe ind i en enhver boligindretning og er et TV der kan ses fra alle vinkler (ingen grim bagside).

Loewe tilbyder desuden et stort udvalg af placeringsløsninger, fra elegant motoriseret gulvstand, vægophæng og bordstande til et udvalg af rack-systemer med plads til ekstra enheder, som f.eks. subwoofer og Blu-ray afspiller.

Loewe Reference UHD fås i 4 farvevarianter: Alu Silver, Alu Black, White og Dark Gold.

Skærmstørrelse er 55″.

 

Pris og tilgængelighed

Loewe Reference UHD 55″ koster kr. 41.999,-

Er tilgængelig nu.

 

Annonce:
Forrige artikelSony PS4 limited edition: Destiny
Næste artikelChromecast til YouSee Play og TDC Play
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.