Forside Nyheder

Sonos: Mandag kommer 5.4

-
Sonos CR200 fjernbetjening
Sonos CR200 fjernbetjening

Mandag frigiver Sonos den endelige systemsoftware version 5.4, der byder på mange nyheder, men også kedelige nyheder for ejere af den oprindelige fjernbetjening CR200.

Sonos har besluttet at fjerne noget funktionalitet i forhold til betjeningen, for at sikre videre udvikling af deres eco-system.

Annonce:

Ændringerne gør at man ikke længere kan

  • Opsætte et nyt Sonos-system
  • Tilføje nye afspillere
  • Tilføje eller fjerne musiktjenester
  • Justere rumindstillinger (f.eks. ændre afspillerens equalizer)

med sin CR200 betjening, og derfor har Sonos i dag udsendt nedenstående brev til CR200 ejere.

I morgen frigiver Sonos systemversion 5.4, og som en registreret ejer af en CONTROL (tidligere CR200), skriver vi for at fortælle dig om ændringer i kontrolenheden, der vil træde i kraft, når du opdaterer dit Sonos-system fra en tidligere version til 5.4.

Vi forstår, at som ejer af en CONTROL-enhed er du afhængig af den til at styre dit system. Vi forstår også, at i nogle tilfælde er det måske den eneste enhed, du bruger. Vi har taget beslutningen om at fjerne nogle funktioner, men så vidt muligt vil vi holde brugeroplevelsen med CONTROL intakt. Selvom denne beslutning ikke er ideel, vil den give os mulighed for at forny vores teknologi og bringe flere progressive funktioner og forbedringer til dit Sonos-system.

Her er, hvad du kan forvente efter opdateringen i morgen:

Din daglige brug vil for det meste forblive den samme. Du vil stadig være i stand til at gennemse dit musikbibliotek og musiktjenester, gruppere dine rum og styre afspilningen med din CONTROL. Ændringen består i fjernelsen af CONTROLs evne til at:

Opsætte et nyt Sonos-system
Tilføje nye afspillere
Tilføje eller fjerne musiktjenester
Justere rumindstillinger (f.eks. ændre afspillerens equalizer)

Alle de fjernede funktionaliteter er stadig tilgængelige via vores gratis softwareprogrammer til Windows, Mac, iOS og Android, som du finder på Sonos.com og mobile app stores. Hvis du gerne vil finde en nem måde at bruge din Android- eller iOS-enhed som Sonos-controller på, kan du finde mere information her.

Hvis disse ændringer vil påvirke måden, hvorpå du regelmæssigt bruger din CONTROL, bedes du venligst sende en e-mail til vores Customer Care Management team med eventuelle spørgsmål eller betænkeligheder, som du måtte have.

Annonce:
Forrige artikelSamsung vil lave et 11K-mobil-display
Næste artikelNy app: Omdan de gamle fotoalbums til digitale fotos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.