Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Until Dawn: Verdens uhyggeligste computerspil?

-

Until Dawn PlayStation

Until Dawn er konsolspillenes svar på gyserfilmen, en kandidat til verdens uhyggeligste computerspil. Se reaktionerne her.

Invitationen lød: “Kom og prøv et helt nyt PlayStation 4-spil før alle andre”.

Annonce:

Det fik en flok danskere til at tage mod invitationen fra PlayStation Danmark.

10-15 spilleglade slog til og dukkede op på hos PlayStation Danmark hos Nordisk Film i Valby her i starten af juli måned.

Hvad de ikke vidste var, at de skulle spille det nye interaktive horror-spil Until Dawn, og at deres reaktioner blev fanget på kamera.

Forestil dig, at du selv spiller hovedrollen i en gyserfilm – så forstår du, hvorfor spillet bliver kaldt verdens uhyggeligste computerspil.

I spillet tager otte venner ud til en forladt hytte langt ude i en skov på årsdagen for deres to venners mystiske forsvinden. Hvad de ikke ved er, at de bliver jagtet af en sindssyg seriemorder. Som spiller placeres du midt i de uhyggelige begivenheder, og alle dine beslutninger kan have fatale konsekvenser for både dig selv og dine venner.

Tjek reaktionerne fra smugkigget herunder:

 

 

Tilgængelighed

Until Dawn udkommer til PlayStation 4 den 26. august.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.