Forside Nyheder

9. iPhone og 9. iOS lanceres 9/9 ?

-
iPhone 6s koncept i rose gold af designer Martin Hayek
iPhone 6s koncept i rose gold af designer Martin Hayek

Hvis du plejer at følge Apples lanceringer, så sæt et foreløbigt X i kalenderen for 9/9.

Det er blevet den tid på året hvor der leges “gæt en dato for næste Apple-event”.

I dag kommer John Paczkowski fra Buzzfeed, en redaktør der regnes som velinformeret, med “best guess”. Hans kilder fortæller at Apple har placeret deres event i 2. uge af september med d. 9. som mest sandsynlige dato.

Annonce:

Valget af lige dén dato giver god mening på flere måder, at det er svært at pege på en bedre i gættelegen. Altså hvis det skal være i dén uge.

Da Apples events ligger om formiddagen lokal tid, så plejer Apple at give de tilrejsende journalister en rejsedag. Så de kan ankomme dagen før, overnatte og være klar til event fra morgenstunden.

Men i år falder “Labor Day” mandag d. 7/9, og da det er en helligdag er det mindre sandsynligt at benytte den som rejsedag. Så er det mere sandsynligt at rejsedagen er d. 8/9 med selve eventet d. 9/9.

Rent symbolsk er den 9/9 heller ikke et dårligt valg. Det er 9. iPhone-lancering og det 9. iOS.

Udover nye iPhones og frigivelsen af iOS 9 så menes samme event at være lancering for en ny Apple TV med tilhørende Appstore, mens en stor 12″ iPad ses som en mulig joker.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.