Forside Nyheder

Breaking Bad for Netflix, 4K piratkopi lækker

-

Breaking Bad Netflix

Et afsnit af tv-serien Breaking Bad i 4K UHD er angiveligt lækket blandt pirater.

Første afsnit af tv-serien Breaking Bad i 4K UHD er angiveligt dukket op i pirat-kredse, fortæller Torrent Freak. Netflix angives som kilde.

Annonce:

Det har fået flere medier til at spekulere i om Netflix kryptering er knækket. Dog lader det til at være lavet via en form for optagelse fra HDMI. I beskrivelsen står bl.a:

“HDMI cap of UHD Netflix with a lossless capture card, encoded with x264”.

 

Netflix ser på det med alvor

Netflix fortæller til Torrent Freak at de ser på det rapportede læk og at de vil gøre deres bedste til at forhindre tilsvarende lækager i fremtiden.

“Pirateri er et globalt problem. Vi arbejder, som andre indholdsleverandører, aktivt på metoder til at beskytte indhold på vores tjeneste”, udtaler Netflix til Torrent Freak.

Det er et krav at “HDMI 2.0”-signaler som overfører 4K UHD indhold er beskyttet med HDCP 2.2 kryptering. En beskyttelse der regnes for væsentlig mere sikker end krypteringen i tidligere HDMI-versioner.

Hvordan det er lykkedes piraterne at omgå den sikkerhed melder historien ikke noget om.

 

Annonce:
Forrige artikelAfslørede bank lige dansk lancering af Apple Watch?
Næste artikelIFA 2015: Nedtællingen er begyndt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.