Forside Baggrund

Eneste Android-telefon millioner står i kø for

-

Image121

Der findes kun én Android-telefon som folk stiller sig i kø for som de gør med iPhone

Hype om et Android-produkt og lange køer for at få lov at købe det?

Annonce:

Mange Android-brugere ryster på hovedet i denne tid. Det er de slet ikke vant til og det minder mest af alt om det som de plejer at drille Apple-køberne med.

Med mere end 24.000 forskellige Android-produkter på markedet, der må der da være noget for enhver smag, og så står der nu millioner i kø for denne ene telefon.

Du har nok gættet det allerede, der er selvfølgelig tale om OnePlus 2. Den nye smartphone som frigives til de første her i den kommende uge.

 

Ællingen

OnePlus er et lille kinesisk firma der indtil nu kun har haft ét eneste produkt på markedet: 1+ One (1+1, OnePlus 1, OnePlus One).

Den længe ventede efterfølger, OnePlus 2, frigives til de første i køen her på tirsdag d. 11. august. En kø der nu i skrivende stund er på mere end 3.157.769 fans som ønsker lige dén telefon allermest.

Dermed har marketingsafdelingen i OnePlus formået at skabe det som de fleste elektronikproducenter kun drømmer om. Stor hype, en kæmpe forhåndsinteresse, og kunder der brænder for produkterne.

OnePlus er ikke den største smartphone-producent i verden, men de er noget af det mest hotte på markedet lige nu.

 

 

Skarpe priser

Skarpe priser på mellem 2.500-3.000 kroner, for en telefon med gode specifikationer, er med til at fastholde interessen.

For at købe telefonen skal man først have fat i en invitation. Sådan en invitation giver adgang til at erhverne telefonen på nogle bestemte datoer.

OnePlus fortæller at de gør det på den måde fordi de ikke har økonomiske midler til at forhåndsproducere store mængder til lager. Så ved at sælge dem løbende kan de holde produktionsomkostningerne og dermed priserne nede.

Men det er samtidig ret smart markedsføring, for der er rift om de invitationer. Som nævnt er køen til en invitation nu oppe på 3.157.769. Det er bare dem der venter på en chance for at købe, dertil kommer de invitationer der allerede er delt ud.

Invitationer kan fås igennem venner der allerede har købt eller ved at skrive sig på listen her.

 

OnePlus 2 invitation invite
Invitationen til OnePlus 2 (denne kan ikke bruges)

 

Anmeldelse på vej

OnePlus 2 sælges fra d. 11. august til de første inviterede.

Vi har fået en invitation allerede, så vi kan få et de allerførste eksemplarer til anmeldelse.

Vi vender derfor tilbage med en test af OnePlus 2 om kort tid.

 

Se også

Alt om OnePlus 2

Auktion om 100 invitationer

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.