Forside Nyheder

Firma bag elektroniske kvitteringer konkurs

-
Image98
Foto: recordere.dk

De elektroniske kvitteringer fra eKvittering lukker. Du har få uger til at hente en kopi af kvitteringerne.

Det er slut med elektroniske kvitteringer via eKvittering. Selskabet bag er erklærret konkurs. Det oplyser kurator på firmaets hjemmeside.

Den tidligere bestyrelsesformand og investor i eKvittering, Helge Munk, har dog besluttet at holde eKvittering i luften indtil den 31. august 2015, står der på siden.

Annonce:

Dette for at sikre, at de personer og virksomheder, som har gemt data i tillid til at de ikke ville gå tabt, nu får en periode hvor der kan hentes en kopi af kvitteringerne.

Derfor opfordres alle brugere af eKvittering til at hente de kvitteringer som ønskes gemt for fremtiden.

eKvittering samarbejdede bl.a. med Magasin, Føtex, Harald Nyborg, Bauhaus, Matas, Nyt Syn, Dantaxi og Paw Sko om at levere bonerne elektronisk.

 

Sådan henter du dine kvitteringer ud:

Log på eKvitterings hjemmeside. Under menupunktet Kvitteringer finder du en oversigt over dine kvitteringer. Ved hver kvittering er der en videresend knap, som du kan bruge til at sende kvitteringen videre til din egen personlige e-mail.

Vi håber med denne gestus at have imødekommet kundernes og brugernes ønske om ikke at få yderligere gener af eKvitterings lukning.

Med venlig hilsen
Kurator

Annonce:
Forrige artikelSådan bliver VR en social film-oplevelse
Næste artikelHammerslag i 25 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.