Forside Nyheder

Kan Google ikke alfabetet – R for rettigheder

-

alphabet

I går skrev vi om Googles omstrukturering af hele virksomheden hvor de forskellige selskaber blev lagt under et nyt hovedselskab kaldt Alphabet. I dag fortæller Reuters så, at BMW undersøger om Google har overtrådt deres rettigheder.

Annonce:

Allerede i går gik BMW ud og fortalte at de har startet en undersøgelse om Google har overtrådt deres varemærkerettigheder. Det viser sig nemlig at BMW allerede bruger varemærket Alpahabet til deres leasingservice af biler. Servicen er allerede ude i 18 lande, og også et beskyttet varemærke ejet af BMW.

Men der er endnu ikke lagt op til en retssag, da Google allerede i går fortalte at Google ikke havde planer at bruge Alphabet navnet til udvikling af produkter eller varemærker.

I øvrigt  er Alphabet allerede varemærke registreret 103 gange i USA i forskellige sammenhænge, og er så almindeligt at det er svært at bevise at man har eneretten til varemærket.

Dog er situationen anderledes, hvis Google valgte at bruge Alphabet navnet i forbindelse med de selvkørende biler som de er i gang med at udvikle i deres “X” afdeling. Blev det til en lille Alphabet bil, ville BMW nok komme efter Alphabet.

Annonce:
Forrige artikelTDC: TV-koks kompenseres med 2 nye film
Næste artikelDette bøvler elektronikkunder mest med
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.