Forside Nyheder

Kun 12% af voksne streamer tv og film dagligt

-
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Selvom streaming vinder frem i disse år, så er det endnu kun 12% af danskerne der benytter det dagligt.

Vi hører jævnligt om den omvæltning som streaming har været, og de ændringer det giver på vores tv-vaner og tv-abonnementer.

Flere og flere sparer på tv-pakkerne og erstatter underholdningen i hjemmet med streaming fra en eller flere af aktørene på det danske marked.

Annonce:

Og streaming vinder frem, ingen tvivl om det. Men det er måske ikke helt så omsiggribende endnu som man skulle tro når der læses at nu har 50% af befolkningen adgang til streaming, eller hvad overskriften nu kan være.

For kun 12% af den voksne befolkning (16-89 år) streamede film, serier eller tv-programmer dagligt eller næsten dagligt sidste år. Det viser rapporten “Mediernes udvikling 2015” udarbejdet af Kulturstyrelsen. Tallene stammer fra Danmarks Statistik.

Dog er forbruget højere blandt den yngre del af den voksne befolkning. Hos de 16-24-årige er det 30% der streamer dagligt og blandt de 25-34-årige er det 25% der streamer tv eller film dagligt.

 

Hvor ofte streamer du film, serier eller tv-programmer?

Tal fra Danmarks Statistik. Kilde rapporten "Mediernes udvikling 2015" af Kulturstyrelsen
Tal fra Danmarks Statistik. Kilde rapporten “Mediernes udvikling 2015” af Kulturstyrelsen

 

Annonce:
Forrige artikelHammerslag i 25 år
Næste artikelTrailer til næste Steve Jobs film
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.