Forside Nyheder

Ny messenger-app til når du er på tønden

-

Pooductive2Indrøm det bare. Du tager også smartphonen med på lokum, når der skal foretages andre handlinger end urinering.

Men når man nu sidder der og laver en bagtømning, er man sjældent særlig produktiv. Det går nok mest med Facebook eller læsning af nyheder. Det mener folkene bag en ny app i hvert fald. Og de vil gerne standse dette tidsspilde.

Pooductive er en messenger-app, der skaber et socialt netværk for folk, der i bogstaveligste forstand er ude at skide. Du kan simpelthen komme i kontakt med andre, der er i gang med at puste grise op indenfor en vis radius.

På den måde kan du netværke og måske møde nye, produktive forbindelser, mens du kommer af med bøffen i baglommen, mener folkene bag app’en.

For at det ikke skal være løgn, kan du også kommentere på, hvordan din dej-lægning forløber med musikeksempler som The Eagles’ ’Life in the Fast Lane’ eller ’Imperial March’ fra Star Wars. Det skriver Mashable.

Når man åbner app’en, bliver man spurgt om man vil snakke med tønderiddere fra hele verden eller i ens lokalområde (fra 5km til 250km væk). Hvem ved, måske kommer man til at snakke skidegodt med ham i boksen ved siden af.

pooductive

Annonce