Forside Nyheder

Ny version af Plex klar til iOS

-

plexiosDet er længe siden, folkene bag Plex har opdateret deres app til iOS.

Men nu er der en ny udgave klar til download. Den nye bersion har en masse nye features, ikke mindst fordi, den har en del at samle op på i forhold til andre platforme.

Annonce:

En af de mest brugbare features er, at Plex på fx en iPhone nu kan bruges som fjernbetjening til Plex på tv’et. Samtidig er der nu kommet anmeldelser fra Rotten Tomatoes med i iOS-udgaven.

Plex’ musik-funktioner på iOS er også blevet udvidet, sådan at de nu understøtter bl.a. mix og musikvideoer. Og så har Plex på iOS jo også et bedre interface, der viser dig film-anbefalinger baseret på, hvad du netop har valgt, og kapitel-inddelinger hentes fra ChapterDb og sættes ind, hvor de skal være.

Derudover skulle der også være forbedret Sync-funktionalitet, hvis du vil vise film eller billeder frem fra din iPhone eller iPad, kan disse streames til Plex på en anden enhed, direkte fra kamerarullen.

For at få den fulde funktionalitet, skal du have iOS 8.1 ombord, og være villig til at betale lidt håndører genne in-app-køb.

Annonce:
Forrige artikelSound Blaster klar med lille ny højttaler
Næste artikelHvad vil du vide om OnePlus 2?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.