Forside Produkter HiFi & Surround

Onkyo: Hi-res audio nyheder på IFA

-

Onkyo_X9_indmad

Amerikanske Gibson Innovations og japanske Onkyo er gået i samarbejde om nye audioprodukter der prøsenteres på IFA.

Resultaterna af det nye samarbejde mellem amerikanske Gibson Innovations og japanske Onkyo kan ses på IFA-udstillingen i Berlin 4.-9. september.

Annonce:

Onkyo satser igen på at komme ud verden over og dette inklusiv Danmark. De fortæller at fokus er på høj lydkvalitet, blandt andet i High Resolution Audio.

Tre af de Onkyo-nyheder som får premiere på IFA er højtaleren X9, on-ear-hovedtelefonen H500M og in-ear-hovedtelefonen E700M.

 
 

Onkyo_X9

X9-højtaler

Fire 50 mm-bashøjtalere og to 19 mm diskanthøjtalere kombineret med en basenhed, som “genanvender” luften fra bassen i frekvensområdet 57 Hz-40 kHz.

Der er genopladeligt batteri, Bluetooth og mulighed for kabling og det hele er pakket ind i en aluminiumshus, hvor der er taget højde for optimal akustisk oplevelse. Med et tryk på en knap kan du føre mobilsamtale via højtaleren.

Vejledende pris: 2.499 kr.

 

Onkyo_H500M_Hvid

H500M on-ear-hovedtelefoner

De 40 mm kraftfulde højtalere giver en detaljeret og høj lydkvalitet i frekvensområdet 7Hz-40kHz.

Den lukkede konstruktion minimerer den omgivende lyd, mens aluminiumshuset modvirker vibrationer, så lydkvaliteten er i top.

De bløde ørepuder slutte ergonomisk til øret. I ledningen er der indbygget fjernbetjening og mikrofon, så du kan styre musikken og tage imod håndfrie telefonopkald.

Vejledende pris: 1.999 kr.

 

Onkyo_E700M_sort

E700M in-ear-hovedtelefoner

Præcisionshøjtalerne er 13,5 mm med et ovalt rør som giver HRA-lyd i frekvensområdet 6Hz-40KHz. Det avancerede akustiske system giver både høj lydkvalitet og minimerer omgivende støj.

De tilpasses ørene ergonomisk og der medfølger både ultrabløde silikone “propper” og “propper” i Comply™-skum, og da de er fremstillet i aluminium, vejer de næsten intet.

Vejledende pris: 1.299 kr.

 

Annonce:
Forrige artikelYouSee Play nedlægges
Næste artikelDet går både godt og skidt for Neil Youngs Pono
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.