Forside Nyheder

Project Ara får en ny start

-

ara

Google har ændret planerne for startskuddet for den modulære smartphone, Project Ara.

Annonce:

Oprindeligt ville firmaet have lavet et pilotprojekt med smartphonen i et lille marked for at se, hvordan det ville virke. Det marked skulle have været Puerto Rico, dels fordi Puerto Rico er tilknyttet USA uden at være en reel stat (hvilket betyder skattemæssige fordele), og fordi der er tale om et geografisk afgrænset område.

Men disse planer ser nu ud til at blive lavet om. I et par tweets fra holdet bag Ara hedder det, at pilotprojektet laver en ”re-route” altså en ”omdirigering af ruten”. Dette kan næsten kun tolkes som, at Puerto Rico ikke bliver hjemsted for pilotprojektet alligevel.

Hvad årsagen er, ved vi ikke endnu, men én årsag kunne være Googles seneste omstruktureringer og skabelsen af paraplyselskabet Alphabet. En mere sandsynlig årsag er dog, at Puerto Rico netop er gået konkurs som nation, og at puertoricanerne derfor næppe vil kaste deres sparepenge efter nye gadgets som Project Ara.

Hvis Google vælger Californien som testområde i stedet, vil vi her på redaktionen gøre, hvad vi kan for at få fingre i et eksemplar af den modulære smartphonen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.